verloop

Marcel Vos

Foto Marcel

Over Marcel Vos

Een pad van persoonlijke groei en bewustwording is mooi, maar hou je alleen vol als er ook een beloning is. Zelf bewandel ik dit pad van innerlijke groei en transformatie om verscheidene redenen. Om er een paar te noemen; mijn levensenergie en diepere gevoelens vol kunnen laten stromen, het kunnen voelen en leven van wie ik werkelijk ben, vanuit mijn wezen contact kunnen maken met anderen, intimiteit te ervaren in relatie met een partner, levensvreugde, humor en liefde.

Na veel omwegen en uiteindelijk zelfs een burnout, ben ik op dit pad terechtgekomen dat mij in contact heeft gebracht met verscheidene vormen van groei en heel-wording. Daarbij heb ik diverse grote en kleinere trainingen en opleidingen gevolgd in meditatie, mindfulness, focussing, shiatsu, reiki, the reconnection, kinesiologie, Co-Active coaching, lichaamsgerichte psychotherapie en core energetica.

In 2009 ben ik afgestudeerd als core energetica therapeut en assisteerde vervolgens van 2011 tot 2013 in de core energetica opleiding. In 2014 was ik actief als trainer en begeleider in de transformatietraining aan het NICE.

Vanaf 2010 vervolg ik mijn pad bij A Society of Souls. Daarnaast heb ik in 2014 met het oog op voortdurende ontwikkeling de leergang co-active coaching afgerond.

Echte en blijvende veranderingen worden altijd gedragen en gedreven door waarheid en liefde. Vanuit deze basis werk ik nu met plezier in mijn eigen praktijjk voor core-energetica naast mijn baan in het bedrijfsleven. In mijn praktijk help ik mensen te helen en ondersteun bij persoonlijke en/of beroepsmatige ontwikkeling. Mijn werkwijze kenmerkt zich door acceptatie, rust, warmte en helderheid.

Opleidingen en Beroepsvereniging